close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Opsterland en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Opsterland

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Opsterland of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Opsterland en omgeving, zoals in Bakkeveen, Beetsterzwaag, Drachten-Azeven, Frieschepalen, Gorredijk, Gorredyk, Hemrik, Jonkersland, Jonkerslân, Langezwaag, Lippenhuizen, Luxwoude, Nij Beets, Ny Beets, Olterterp, Siegerswoude, Terwispel, Tijnje, Tynje, Ureterp, Wijnjewoude en Wynjewoude.

Grafsteen kopen in de buurt van Opsterland

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Opsterland en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Drachten. Op minder dan 25 minuten rijden van Opsterland.

Inspiratiewinkel Drachten Bekijk de collectie
grafstenen Bakkeveen Begraafplaats Bakkefean / Bakkeveen

Begraafplaats Bakkefean / Bakkeveen

De Begraafplaats Bakkefean / Bakkeveen bevindt zich in het zuidwesten van Bakkeveen aan de Duerswâldmer Wei. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven, urnengraven en kindergraven.

Duerswâldmer Wei
9243 KA Bakkeveen
grafsteen Beetsterzwaag Begraafplaats Oud Beets

Begraafplaats Oud Beets Beetsterzwaag

De Begraafplaats Oud Beets bevindt zich in het noordwesten van Beetsterzwaag aan de Beetsterweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Beetsterweg
9244 GC Beetsterzwaag
grafmonument Beetsterzwaag Gemeentelijke begraafplaats Beetstersweach / Beetsterzwaag (Gealeane 10)

Gemeentelijke begraafplaats Beetstersweach / Beetsterzwaag (Gealeane 10)

In het noordwesten van Beetsterzwaag vindt u aan de Helomapark de Gemeentelijke begraafplaats Beetstersweach / Beetsterzwaag (Gealeane 10). Het betreft hier een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en urnengraven.

Helomapark
9244BT Beetsterzwaag
grafmonumenten Beetsterzwaag Kerkhof Beetstersweach / Beetsterzwaag

Kerkhof Beetstersweach / Beetsterzwaag

In het noordwesten van Beetsterzwaag vindt u aan de Beetsterweg de begraafplaats Kerkhof Beetstersweach / Beetsterzwaag. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Beetsterweg
9244 GC Beetsterzwaag
grafstenen Beetsterzwaag Kerkhof Beetstersweach / Beetsterzwaag

Kerkhof Beetstersweach / Beetsterzwaag

De begraafplaats Kerkhof Beetstersweach / Beetsterzwaag bevindt zich in het zuidwesten van Beetsterzwaag aan de Van Lyndenlaan. Dit is een Protestantse begraafplaats.

Van Lyndenlaan
9244 BV Beetsterzwaag
grafsteen Gorredijk Begraafplaats Hegedyk De Gordyk / Gorredijk

Begraafplaats Hegedyk De Gordyk / Gorredijk

In het zuidwesten van Gorredijk vindt u aan de Hegedyk de Begraafplaats Hegedyk De Gordyk / Gorredijk. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en urnengraven.

Hegedyk
8401 BJ Gorredijk
grafmonument Gorredijk Joodse Begraafplaats De Gordyk / Gorredijk

Joodse Begraafplaats De Gordyk / Gorredijk

In het zuidoosten van Gorredijk vindt u aan de Dwersfeart de Joodse Begraafplaats De Gordyk / Gorredijk. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Dwersfeart
8401 BD Gorredijk
grafmonumenten Gorredijk Kerkhof De Gordyk / Gorredijk

Kerkhof De Gordyk / Gorredijk

De begraafplaats Kerkhof De Gordyk / Gorredijk bevindt zich in het zuidwesten van Gorredijk aan de De Leijen. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en urnengraven.

De Leijen
8401 AX Gorredijk
grafstenen Hemrik Kerkhof De Himrik / Hemrik

Kerkhof De Himrik / Hemrik

De begraafplaats Kerkhof De Himrik / Hemrik is gelegen in het zuidwesten van Hemrik aan de Binnenwei. Dit is een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven en een columbarium.

Binnenwei
8409JH Hemrik
grafsteen Langezwaag Kerkhof Langsweagen / Langezwaag

Kerkhof Langsweagen / Langezwaag

In het zuidwesten van Langezwaag vindt u aan de 't Hou de begraafplaats Kerkhof Langsweagen / Langezwaag. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

't Hou
8404 GH Langezwaag
grafmonument Lippenhuizen Kerkhof Lippenhuzen / Lippenhuizen

Kerkhof Lippenhuzen / Lippenhuizen

De begraafplaats Kerkhof Lippenhuzen / Lippenhuizen is gelegen in het zuidwesten van Lippenhuizen aan de De Buorren. Het betreft hier een algemene begraafplaats

De Buorren
8408 HH Lippenhuizen
grafmonumenten Nij Beets Algemene Begraafplaats Nij Beets

Algemene Begraafplaats Nij Beets

De Algemene Begraafplaats Nij Beets is gelegen in het zuidoosten van Nij Beets aan de Domela Nieuwenhuisweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Domela Nieuwenhuisweg
9245 VA Nij Beets
grafstenen Olterterp Kerkhof Olterterp

Kerkhof Olterterp

In de gemeente Opsterland vind u de begraafplaats Kerkhof Olterterp aan de Achterwei. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Achterwei
9246 TL Olterterp
grafsteen Siegerswoude Begraafplaats Sigerswâld / Siegerswoude

Begraafplaats Sigerswâld / Siegerswoude

De Begraafplaats Sigerswâld / Siegerswoude bevindt zich in het zuidwesten van Siegerswoude aan de De Mersken. Dit is een algemene begraafplaats.

De Mersken
9248 WR Siegerswoude
grafmonument Terwispel Kerkhof Terwispel

Kerkhof Terwispel

In het zuidwesten van Terwispel vindt u aan de De Streek de begraafplaats Kerkhof Terwispel. Dit is een algemene begraafplaats

De Streek
8407 EE Terwispel
grafmonumenten Tijnje Begraafplaats De Tynje / Tijnje

Begraafplaats De Tynje / Tijnje

In de gemeente Opsterland vind u de Begraafplaats De Tynje / Tijnje aan de Breewei. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Breewei
8406 EE Tijnje
grafstenen Wijnjewoude Kerkhof Duerswâld Wijnjewoude Duurswoude

Kerkhof Duerswâld Wijnjewoude Duurswoude

In de gemeente Opsterland vind u de begraafplaats Kerkhof Duerswâld Wijnjewoude Duurswoude aan de Breeberchspaed. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Breeberchspaed
9241 WP Wijnjewoude
grafsteen Wijnjewoude Kerkhof Weinterp Wynjewâld / Wijnjewoude

Kerkhof Weinterp Wynjewâld / Wijnjewoude

De begraafplaats Kerkhof Weinterp Wynjewâld / Wijnjewoude bevindt zich in het zuidwesten van Wijnjewoude aan de Tsjerkereed. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Tsjerkereed
9241 HH Wijnjewoude

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Drachten

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Drachten. Op minder dan 25 minuten rijden van Opsterland.

Cuperus Gedenken Drachten
Tussendiepen 59
9206 AC Drachten

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Opsterland?

Grafstenen Opsterland van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Opsterland van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Opsterland van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Opsterland

18 begraafplaatsen

Meer dan 240 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.

Begraafplaatsen in de omgeving van Opsterland

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Opsterland maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.