close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Coronavirus: hoe gaan wij er mee om?  meer informatie

Grafstenen Noardeast-Fryslân en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Noardeast-Fryslân

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Noardeast-Fryslân of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Noardeast-Fryslân en omgeving.

Advies in de buurt van Noardeast-Fryslân

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Noardeast-Fryslân en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Drachten. Op minder dan 30 minuten rijden van Noardeast-Fryslân.

Inspiratiewinkel Drachten Bekijk de collectie
grafstenen Anjum Begraafplaats Eanjum / Anjum

Begraafplaats Eanjum / Anjum

In het noordoosten van Anjum vindt u aan de Bantswei de Begraafplaats Eanjum / Anjum. Dit is een algemene begraafplaats.

Bantswei
9133 DW Anjum
grafsteen Brantgum Kerkhof Brantgum

Kerkhof Brantgum

De begraafplaats Kerkhof Brantgum bevindt zich in het noordoosten van Brantgum aan de Ids Wiersmastrjitte. Dit is een Nederlands Hervormde begraafplaats

Ids Wiersmastrjitte
9153 BS Brantgum
grafmonument Dokkum Begraafplaats Damwâldsterreedsje

Begraafplaats Damwâldsterreedsje Dokkum

In het noordoosten van Dokkum vindt u aan de Damwâldsterreedsje de Begraafplaats Damwâldsterreedsje. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Damwâldsterreedsje
9101 WC Dokkum
grafmonumenten Engwierum Begraafplaats Ingwierrum / Engwierum

Begraafplaats Ingwierrum / Engwierum

De Begraafplaats Ingwierrum / Engwierum bevindt zich in het noordoosten van Engwierum aan de Bûtendykswei. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Bûtendykswei
9132 ED Engwierum
grafstenen Holwerd Begraafplaats Holwert / Holwerd

Begraafplaats Holwert / Holwerd

In het noordoosten van Holwerd vindt u aan de Tsjerkestrjitte de Begraafplaats Holwert / Holwerd. Het betreft hier een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Tsjerkestrjitte
9151 HV Holwerd
grafsteen Kollumerzwaag Begraafplaats Kollumerzwaag

Begraafplaats Kollumerzwaag

De Begraafplaats Kollumerzwaag is gelegen in het noordoosten van Kollumerzwaag aan de Foarwei. Het betreft hier een Nederlands Hervormde begraafplaats

Foarwei
9298 JG Kollumerzwaag
grafmonument Lichtaard Begraafplaats Lichtaard

Begraafplaats Lichtaard

In het noordoosten van Lichtaard vindt u aan de Noardermieddyk de Begraafplaats Lichtaard. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Noardermieddyk
9176GE Lichtaard
grafmonumenten Lioessens Begraafplaats Lioessens

Begraafplaats Lioessens

De Begraafplaats Lioessens is gelegen in het noordoosten van Lioessens aan de Doarpsstrjitte. Dit is een algemene begraafplaats.

Doarpsstrjitte
9134NP Lioessens
grafstenen Nes Begraafplaats Nes (Noardeast-Fryslân)

Begraafplaats Nes (Noardeast-Fryslân)

In het noordoosten van Nes vindt u aan de Wâldwei de Begraafplaats Nes (Noardeast-Fryslân). Het gaat hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Wâldwei
9143 WX Nes
grafsteen Niawier Kerkhof Niawier / Nijewier

Kerkhof Niawier / Nijewier

In het noordoosten van Niawier vindt u aan de Tsjerkepaad de begraafplaats Kerkhof Niawier / Nijewier. Het betreft hier een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Tsjerkepaad
9138 SP Niawier
grafmonument Oudwoude Begraafplaats "Nijenhof"

Begraafplaats "Nijenhof" Oudwoude

In de gemeente Noardeast-Fryslân vind u de Begraafplaats "Nijenhof" aan de Nijenhof. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Nijenhof
9294 KW Oudwoude
grafmonumenten Oudwoude Kerkhof

Kerkhof Oudwoude

De begraafplaats Kerkhof is gelegen in het noordoosten van Oudwoude aan de Foarwei. Het betreft hier een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Foarwei
9294 KE Oudwoude
grafstenen Paesens Kerkhof Paesens / Peazens

Kerkhof Paesens / Peazens

In het noordoosten van Paesens vindt u aan de De Buorren de begraafplaats Kerkhof Paesens / Peazens. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats.

De Buorren
9136 PT Paesens
grafsteen Ternaard Begraafplaats “Molenzes”

Begraafplaats “Molenzes” Ternaard

In de gemeente Noardeast-Fryslân vind u de Begraafplaats “Molenzes” aan de Holwerterdyk. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Holwerterdyk
9145 RK Ternaard
grafmonument Wetsens Prot. Begraafplaats Wetsens St. Vituskerk

Prot. Begraafplaats Wetsens St. Vituskerk

De Prot. Begraafplaats Wetsens St. Vituskerk bevindt zich in het noordoosten van Wetsens aan de Opgong. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Opgong
9122 CV Wetsens

Klantervaringen

“Complimenten voor het monument“

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd toen ze het monument op de begraafplaats zagen.

Juni 2017
Diever

Onze winkel in de buurt van Noardeast-Fryslân

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Drachten. Op minder dan 30 minuten rijden van Noardeast-Fryslân.

Cuperus Gedenken Drachten
Tussendiepen 59
9206AC Drachten

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle herdenkings-monumenten.

Welke collecties leveren wij in Noardeast-Fryslân?

Grafstenen Noardeast-Fryslân van natuursteen

Grafsteen Noardeast-Fryslân

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Noardeast-Fryslân van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Noardeast-Fryslân van glas

Urnmonument Noardeast-Fryslân

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Noardeast-Fryslân van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Noardeast-Fryslân

15 begraafplaatsen

Meer dan 50 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Noardeast-Fryslân?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Noardeast-Fryslân

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Noardeast-Fryslân maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.