close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Cuperus Gedenken Dokkum

Bij Cuperus Gedenken helpen wij u een mooie gedenksteen te maken. Door middel van een grafmonument, muurplaat of een urn blijft een herinnering aan een dierbare bestaan. In onze vestiging in Dokkum ontvangen we u graag om u te laten inspireren.

Bezoek ons wanneer het u past. Onze winkel in Dokkum is echter wel alleen op afspraak geopend, maar u bent van harte welkom en een afspraak is altijd vrijblijvend. Wij zorgen ervoor dat er een adviseur voor u klaar staat voor het geven van persoonlijk advies.

Bel voor het maken van een afspraak naar nummer 0519 – 2950 57

telefoon

Wilt u advies?

Bel 0519 – 2950 57
locatie

Adresgegevens

Beurtvaart 6a
9101 RB Dokkum
Nederland

openingstijden

Openingstijden

ma op afspraak
di op afspraak
wo op afspraak
do op afspraak
vr op afspraak
za op afspraak
zo gesloten

Moet ik een afspraak maken?

Onze winkel is alleen op afspraak geopend.
Maak een afspraak

Advies aan huis

Graag komen we ook bij u thuis om in een vertrouwde omgeving samen met u een mooi gedenkteken te ontwerpen. Nadat we samen het monument hebben ontworpen krijgt u direct een duidelijke prijsopgave.
Plan een thuisbezoek

Vanuit een persoonlijk contact met nabestaanden vind ik het fijn een geheel ‘eigen ontwerp’ voor de geliefde die er niet meer is te ontwerpen. Het geeft mij voldoening om een persoonlijk gedenkteken te realiseren.

Marten Molenmaker

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.