close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Midden-Drenthe en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Midden-Drenthe

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Midden-Drenthe of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Midden-Drenthe en omgeving, zoals in Balinge, Beilen, Bovensmilde, Bruntinge, Drijber, Dryber, Elp, Eursinge, Garminge, Hijken, Hoogersmilde, Hooghalen, Hyken, Mantinge, Nieuw-Balinge, Nieuweroord, Oranje, Orvelte, Smilde, Spier, Stuifzand, Tiendeveen, Westerbork, Wijster, Witteveen, Wyster, Zuidveld en Zwiggelte.

Grafsteen kopen in de buurt van Midden-Drenthe

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Midden-Drenthe en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Hoogeveen. Op minder dan 20 minuten rijden van Midden-Drenthe.

Inspiratiewinkel Hoogeveen Bekijk de collectie
grafstenen Beilen Begraafplaats Asserstraat Beilen

Begraafplaats Asserstraat Beilen

In de gemeente Midden-Drenthe vind u de Begraafplaats Asserstraat Beilen aan de Asserstraat. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Asserstraat
9411 LL Beilen
grafsteen Beilen Begraafplaats Eursingerhof Beilen

Begraafplaats Eursingerhof Beilen

In de gemeente Midden-Drenthe vind u de Begraafplaats Eursingerhof Beilen aan de Eursing. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en urnengraven.

Eursing
9411 XC Beilen
grafmonument Beilen Begraafplaats Torenlaan Beilen

Begraafplaats Torenlaan Beilen

In de gemeente Midden-Drenthe vind u de Begraafplaats Torenlaan Beilen aan de Torenlaan. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Torenlaan
9411KD Beilen
grafmonumenten Bovensmilde Begraafplaats Bovensmilde

Begraafplaats Bovensmilde

De Begraafplaats Bovensmilde bevindt zich in het zuidoosten van Bovensmilde aan de Witterweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Witterweg
9421PE Bovensmilde
grafstenen Hijken Begraafplaats Hijken

Begraafplaats Hijken

In het noordoosten van Hijken vindt u aan de Molenkamp de Begraafplaats Hijken. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Molenkamp
9415PV Hijken
grafsteen Hoogersmilde Begraafplaats Hoogersmilde

Begraafplaats Hoogersmilde

In de gemeente Midden-Drenthe vind u de Begraafplaats Hoogersmilde aan de Rijksweg. Dit is een algemene begraafplaats

Rijksweg
9423 PA Hoogersmilde
grafmonument Hooghalen Begraafplaats Hooghalen

Begraafplaats Hooghalen

In het zuidwesten van Hooghalen vindt u aan de Nijlanden de Begraafplaats Hooghalen. Dit is een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven, een columbarium en urnengraven.

Nijlanden
9414 AR Hooghalen
grafmonumenten Smilde Algemene begraafplaats “Kyllot” en “Kerkenveld”

Algemene begraafplaats “Kyllot” en “Kerkenveld” Smilde

In de gemeente Midden-Drenthe vind u de Algemene begraafplaats “Kyllot” en “Kerkenveld” aan de Boerenlaan. Dit is een algemene begraafplaats.

Boerenlaan
9422 JK Smilde
grafstenen Westerbork Begraafplaats Westerbork

Begraafplaats Westerbork

In het zuidoosten van Westerbork vindt u aan de Kerkhoflaan de Begraafplaats Westerbork. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven, urnengraven en een columbarium.

Kerkhoflaan
9431 AA Westerbork
grafsteen Wijster Begraafplaats Wijster

Begraafplaats Wijster

In het noordwesten van Wijster vindt u aan de Dwarsakkers de Begraafplaats Wijster. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Er worden verschillende typen graven uitgegeven, dit zijn particuliere graven en urnengraven.

Dwarsakkers
9418 PM Wijster
grafmonument Witteveen Begraafplaats Witteveen

Begraafplaats Witteveen

In de gemeente Midden-Drenthe vind u de Begraafplaats Witteveen aan de Mej. A.Talmaweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Mej. A.Talmaweg
9439 TJ Witteveen

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Hoogeveen

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Hoogeveen. Op minder dan 20 minuten rijden van Midden-Drenthe.

Cuperus Gedenken Hoogeveen
A.G. Bellstraat 23
7903 AD Hoogeveen

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Midden-Drenthe?

Grafstenen Midden-Drenthe van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Midden-Drenthe van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Midden-Drenthe van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Midden-Drenthe

11 begraafplaatsen

Meer dan 490 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Midden-Drenthe?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Hoogeveen?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Midden-Drenthe

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Midden-Drenthe maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.