close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Hoogeveen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Hoogeveen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Hoogeveen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Hoogeveen en omgeving, zoals in Alteveer, Elim, Fluitenberg, Hollandscheveld, Hoogeveen, Nieuweroord, Nieuwlande, Noordscheschut, Pesse, Stuifzand en Tiendeveen.

Grafsteen kopen in de buurt van Hoogeveen

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken, bent u van harte welkom in onze winkel in Hoogeveen.

Inspiratiewinkel Hoogeveen Bekijk de collectie
grafstenen Elim Algemene Begraafplaats

Algemene Begraafplaats Elim

In het noordwesten van Elim vindt u aan de Carstensdijk de Algemene Begraafplaats. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven, kindergraven en een columbarium.

Carstensdijk
7916 TS Elim
grafsteen Fluitenberg Begraafplaats Zevenberg / Hoogeveen

Begraafplaats Zevenberg / Hoogeveen Fluitenberg

In het noordoosten van Fluitenberg vindt u aan de Fluitenbergseweg de Begraafplaats Zevenberg / Hoogeveen . Het betreft hier een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven, kindergraven, urnengraven, een columbarium en algemene graven.

Fluitenbergseweg
7931 TB Fluitenberg
grafmonument Fluitenberg Begraafplaats Zevenberg Fluitenberg

Begraafplaats Zevenberg Fluitenberg

In het zuidwesten van Fluitenberg vindt u aan de Fluitenbergseweg de Begraafplaats Zevenberg Fluitenberg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. urnengraven en een columbarium.

Fluitenbergseweg
7931PA Fluitenberg
grafmonumenten Hollandscheveld Begraafplaats Hollandscheveld

Begraafplaats Hollandscheveld

In het noordoosten van Hollandscheveld vindt u aan de Kerkhoflaan de Begraafplaats Hollandscheveld. Dit is een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven en algemene graven.

Kerkhoflaan
7913 VV Hollandscheveld
grafstenen Hoogeveen Begraafplaats Hoogeveen. Islamitisch gedeelte

Begraafplaats Hoogeveen. Islamitisch gedeelte

In het zuidwesten van Hoogeveen vindt u aan de Zuiderweg de Begraafplaats Hoogeveen. Islamitisch gedeelte . Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Zuiderweg
7907CH Hoogeveen
grafsteen Hoogeveen Joodse begraafplaats Hoogeveen

Joodse begraafplaats Hoogeveen

In het zuidwesten van Hoogeveen vindt u aan de Zuiderweg de Joodse begraafplaats Hoogeveen. Het betreft hier een Joodse begraafplaats.

Zuiderweg
7907CK Hoogeveen
grafmonument Nieuweroord Begraafplaats Nieuweroord

Begraafplaats Nieuweroord

De Begraafplaats Nieuweroord is gelegen in het noordwesten van Nieuweroord aan de Middenraai. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Middenraai
7912 TH Nieuweroord
grafmonumenten Nieuwlande Begraafplaats Nieuwlande

Begraafplaats Nieuwlande

In de gemeente Hoogeveen vind u de Begraafplaats Nieuwlande aan de Boerdijk. Dit is een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt plaats aan particuliere graven en een columbarium.

Boerdijk
7918TB Nieuwlande
grafstenen Pesse Algemene Begraafplaats Pesse

Algemene Begraafplaats Pesse

In de gemeente Hoogeveen vind u de Algemene Begraafplaats Pesse aan de Hoogeveenseweg. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vind u onder meer de volgende grafsoorten: particuliere graven, urnengraven en een columbarium.

Hoogeveenseweg
7933 PG Pesse
grafsteen Stuifzand Begraafplaats Stuifzand

Begraafplaats Stuifzand

In de gemeente Hoogeveen vind u de Begraafplaats Stuifzand aan de Hoofdweg. Het betreft hier een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en een columbarium.

Hoofdweg
7934 PE Stuifzand
grafmonument Tiendeveen Begraafplaats Tiendeveen

Begraafplaats Tiendeveen

In de gemeente Hoogeveen vind u de Begraafplaats Tiendeveen aan de Kerkweg. Dit is een algemene begraafplaats.

Kerkweg
7936 TK Tiendeveen

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Hoogeveen

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Hoogeveen. Op minder dan 5 minuten rijden van Hoogeveen.

Cuperus Gedenken Hoogeveen
A.G. Bellstraat 23
7903 AD Hoogeveen

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Hoogeveen?

Grafstenen Hoogeveen van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Hoogeveen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Hoogeveen van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Hoogeveen

11 begraafplaatsen

Meer dan 870 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Hoogeveen?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Hoogeveen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Hoogeveen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.