close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Drachtstercompagnie en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Drachtstercompagnie

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Drachtstercompagnie of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Drachtstercompagnie en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Drachtstercompagnie

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Drachtstercompagnie en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Drachten. Op minder dan 10 minuten rijden van Drachtstercompagnie.

Inspiratiewinkel Drachten Bekijk de collectie
grafstenen Drachtstercompagnie Begraafplaats “Jezus Leeft” Drachtsterkompenije / Drachtstercompagnie

Begraafplaats “Jezus Leeft” Drachtsterkompenije / Drachtstercompagnie

De Begraafplaats “Jezus Leeft” Drachtsterkompenije / Drachtstercompagnie bevindt zich in het noordwesten van Drachtstercompagnie aan de Folgerster Loane. Het gaat hier om een algemene begraafplaats

Folgerster Loane
9222 LK Drachtstercompagnie
grafsteen Drachtstercompagnie Begraafplaats Drachtsterkompenije / Drachtstercompagnie

Begraafplaats Drachtsterkompenije / Drachtstercompagnie

De Begraafplaats Drachtsterkompenije / Drachtstercompagnie bevindt zich in het noordwesten van Drachtstercompagnie aan de Tsjerkebuorren. Het betreft hier een algemene begraafplaats.

Tsjerkebuorren
9222 NH Drachtstercompagnie

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Drachtstercompagnie

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Drachtstercompagnie. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in Drachten.

vakkundig grafmonument plaatsen in Drachtstercompagnie

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Drachtstercompagnie

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Cuperus Gedenken Drachten

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Drachten. Op minder dan 10 minuten rijden van Drachtstercompagnie.

Cuperus Gedenken Drachten
Tussendiepen 59
9206 AC Drachten

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in Drachten.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Drachtstercompagnie?

Grafstenen Drachtstercompagnie van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Drachtstercompagnie van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Drachtstercompagnie van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Drachtstercompagnie

2 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Drachten?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Drachtstercompagnie

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Drachtstercompagnie maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.