close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Dantumadiel en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Dantumadiel

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Dantumadiel of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Dantumadiel en omgeving, zoals in Broeksterwâld, Broeksterwoude, Damwâld, Damwoude, De Falom, De Valom, De Westereen, Driesum, Driezum, Feanwâlden, Readtsjerk, Rinsumageast, Rinsumageest, Roodkerk, Sibrandahûs, Sybrandahuis;Sijbrandahuis, Veenwouden, Wâlterswâld, Wouterswoude en Zwaagwesteinde.

Grafsteen kopen in de buurt van Dantumadiel

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Dantumadiel en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Dokkum. Op minder dan 15 minuten rijden van Dantumadiel.

Inspiratiewinkel Dokkum Bekijk de collectie
grafstenen Broeksterwâld Begraafplaats Broeksterwâld / Broeksterwoude

Begraafplaats Broeksterwâld / Broeksterwoude

In de gemeente Dantumadiel vind u de Begraafplaats Broeksterwâld / Broeksterwoude aan de Patrimoniumwei. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Patrimoniumwei
9108 MN Broeksterwâld
grafsteen Damwâld Begraafplaats Damwâld / Damwoude

Begraafplaats Damwâld / Damwoude

De Begraafplaats Damwâld / Damwoude is gelegen in het noordoosten van Damwâld aan de Haadwei. Het gaat hier om een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en een columbarium.

Haadwei
9104 BC Damwâld
grafmonument Damwâld Kerkhof De Ikker Damwâld / Damwoude

Kerkhof De Ikker Damwâld / Damwoude

De begraafplaats Kerkhof De Ikker Damwâld / Damwoude bevindt zich in het noordoosten van Damwâld aan de Hearewei. Het gaat hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Hearewei
9104 CR Damwâld
grafmonumenten Damwâld Kerkhof Sint-Benedictuskerk Damwâld / Damwoude

Kerkhof Sint-Benedictuskerk Damwâld / Damwoude

In de gemeente Dantumadiel vind u de begraafplaats Kerkhof Sint-Benedictuskerk Damwâld / Damwoude aan de Doniawei. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats

Doniawei
9104 GP Damwâld
grafstenen Damwâld Kerkhof Sint-Bonifatiuskerk Damwâld / Damwoude

Kerkhof Sint-Bonifatiuskerk Damwâld / Damwoude

De begraafplaats Kerkhof Sint-Bonifatiuskerk Damwâld / Damwoude bevindt zich in het noordoosten van Damwâld aan de Foarwei. Het betreft hier een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Foarwei
9104 BX Damwâld
grafsteen De Westereen Begraafplaats De Westereen / Zwaagwesteinde

Begraafplaats De Westereen / Zwaagwesteinde

De Begraafplaats De Westereen / Zwaagwesteinde bevindt zich in het zuidwesten van De Westereen aan de Lange Reed. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Lange Reed
9271 GE De Westereen
grafmonument De Westereen Kerkhof De Westereen / Zwaagwesteinde

Kerkhof De Westereen / Zwaagwesteinde

In de gemeente Dantumadiel vind u de begraafplaats Kerkhof De Westereen / Zwaagwesteinde aan de Toerstrjitte. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Toerstrjitte
9271 BP De Westereen
grafmonumenten Driezum Algemene begraafplaats Driesum / Driezum

Algemene begraafplaats Driesum / Driezum

De Algemene begraafplaats Driesum / Driezum is gelegen in het zuidwesten van Driezum aan de Foarwei. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Foarwei
9114 RB Driezum
grafstenen Driezum Kerkhof Driesum / Driezum

Kerkhof Driesum / Driezum

In het zuidwesten van Driezum vindt u aan de Van Sytzamawei de begraafplaats Kerkhof Driesum / Driezum. Het gaat hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Van Sytzamawei
9114 RW Driezum
grafsteen Feanwâlden Begraafplaats Feanwâlden Veenwouden

Begraafplaats Feanwâlden Veenwouden

De Begraafplaats Feanwâlden Veenwouden bevindt zich in het noordoosten van Feanwâlden aan de Achterwei. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats.

Achterwei
9269 TP Feanwâlden
grafmonument Feanwâlden Kerkhof Johanneskerk Feanwâlden / Veenwouden

Kerkhof Johanneskerk Feanwâlden / Veenwouden

In het noordoosten van Feanwâlden vindt u aan de Haadstrjitte de begraafplaats Kerkhof Johanneskerk Feanwâlden / Veenwouden. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Haadstrjitte
9269 SZ Feanwâlden
grafmonumenten Rinsumageast Begraafplaats NH Alexanderkerk

Begraafplaats NH Alexanderkerk Rinsumageast

De Begraafplaats NH Alexanderkerk bevindt zich in het noordwesten van Rinsumageast aan de Juckemawei

Juckemawei
9105 KA Rinsumageast
grafstenen Rinsumageast Kerkhof Alexanderkerk Rinsumageast / Rinsumageest

Kerkhof Alexanderkerk Rinsumageast / Rinsumageest

De begraafplaats Kerkhof Alexanderkerk Rinsumageast / Rinsumageest is gelegen in het noordwesten van Rinsumageast aan de Juckemawei. Dit is een Nederlands Hervormde begraafplaats

Juckemawei
9105 KA Rinsumageast
grafsteen Sibrandahûs Sybrandahuis

Sybrandahuis Sibrandahûs

In de gemeente Dantumadiel vind u de begraafplaats Sybrandahuis aan de Burdaarderstrjitwei. Het gaat hier om een Protestantse begraafplaats.

Burdaarderstrjitwei
9106 GA Sibrandahûs
grafmonument Wâlterswâld Kerkhof Wâlterswâld / Wouterswoude

Kerkhof Wâlterswâld / Wouterswoude

In het noordoosten van Wâlterswâld vindt u aan de Tsjerkeloane de begraafplaats Kerkhof Wâlterswâld / Wouterswoude. Het gaat hier om een Nederlands Hervormde begraafplaats

Tsjerkeloane
9113 PJ Wâlterswâld

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Dokkum

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Dokkum. Op minder dan 15 minuten rijden van Dantumadiel.

Cuperus Gedenken Dokkum
Beurtvaart 6a
9101 RB Dokkum

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Dantumadiel?

Grafstenen Dantumadiel van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Dantumadiel van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Dantumadiel van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Dantumadiel

15 begraafplaatsen

Meer dan 120 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Dokkum?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Hoelang duurt het voordat een grafsteen wordt geleverd?
De levertijd van een gedenkteken is gemiddeld 8 tot 16 weken. Het natuursteen komt vaak uit gebieden buiten Europa en worden per schip vervoerd, Dit is van invloed op de levertijd. In het geval van bv. een zwerfkei die vaak uit Nederland komt is de levertijd aanzienlijk korter. Sommige keien en rotsen hebben wij op voorraad waardoor de levertijd nog korter kan zijn.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Dantumadiel

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Dantumadiel maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.