close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Buitenpost en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Buitenpost

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Buitenpost of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Buitenpost en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Buitenpost

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Buitenpost en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Drachten. Op minder dan 20 minuten rijden van Buitenpost.

Inspiratiewinkel Drachten Bekijk de collectie
grafstenen Buitenpost Begraafplaats Bûtenpost / Buitenpost

Begraafplaats Bûtenpost / Buitenpost

De Begraafplaats Bûtenpost / Buitenpost is gelegen in het noordwesten van Buitenpost aan de Jeltingalaan. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Jeltingalaan
9285 WJ Buitenpost
grafsteen Buitenpost Begraafplaats Bûtenpost / Buitenpost

Begraafplaats Bûtenpost / Buitenpost

In het noordwesten van Buitenpost vindt u aan de Kuipersweg de Begraafplaats Bûtenpost / Buitenpost. Het betreft hier een algemene begraafplaats

Kuipersweg
9285 SN Buitenpost

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Buitenpost

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Buitenpost. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in Drachten.

vakkundig grafmonument plaatsen in Buitenpost

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Buitenpost

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Cuperus Gedenken Drachten

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Drachten. Op minder dan 20 minuten rijden van Buitenpost.

Cuperus Gedenken Drachten
Tussendiepen 59
9206 AC Drachten

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in Drachten.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Buitenpost?

Grafstenen Buitenpost van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Buitenpost van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Buitenpost van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Buitenpost

2 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Buitenpost?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Buitenpost

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Buitenpost maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.