close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15

Grafstenen Bakkeveen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Bakkeveen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Bakkeveen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Bakkeveen en omgeving.

Advies in de buurt van Bakkeveen

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Bakkeveen en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Drachten. Op minder dan 25 minuten rijden van Bakkeveen.

Inspiratiewinkel Drachten Bekijk de collectie
grafstenen Bakkeveen Begraafplaats Bakkefean / Bakkeveen

Begraafplaats Bakkefean / Bakkeveen

De Begraafplaats Bakkefean / Bakkeveen bevindt zich in het zuidwesten van Bakkeveen aan de Duerswâldmer Wei. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats

Duerswâldmer Wei
9243 KA Bakkeveen

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Bakkeveen

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Bakkeveen. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in Drachten.

vakkundig grafmonument plaatsen in Bakkeveen

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Bakkeveen

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Onze winkel in de buurt van Bakkeveen

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Drachten. Op minder dan 25 minuten rijden van Bakkeveen.

Cuperus Gedenken Drachten
Tussendiepen 59
9206AC Drachten

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in Drachten.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Bakkeveen?

Grafstenen Bakkeveen van natuursteen

Grafsteen Bakkeveen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Bakkeveen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Bakkeveen van glas

Urnmonument Bakkeveen

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Bakkeveen van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Bakkeveen

1 begraafplaats

Meer dan 50 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Bakkeveen?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Kan Cuperus Gedenken op elke begraafplaats in Nederland een grafsteen plaatsen?
Cuperus Gedenken plaatst in heel Nederland zonder extra kosten in heel Nederland.In overleg kunnen ook monumenten in Belgie of Duitsland worden geplaatst. Onze mensen komen op diverse begraafplaatsen en hebben vaak ook direct contact met de beheerder van de begraafplaats. Onze plaatsers zijn vaak in uw regio en dus op de hoogte van de plaatselijke richtlijnen.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Bakkeveen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Bakkeveen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.