close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Assen en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Assen

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Assen of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Assen en omgeving, zoals in Assen, Loon, Rhee, Ter Aard, Ubbena, Zeijerveen, Zeijerveld, Zeyerveen en Zeyerveld.

Grafsteen kopen in de buurt van Assen

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Assen en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Hoogeveen. Op minder dan 30 minuten rijden van Assen.

Inspiratiewinkel Hoogeveen Bekijk de collectie
grafstenen Assen Begraafplaats De Boskamp

Begraafplaats De Boskamp Assen

In het zuidwesten van Assen vindt u aan de Boskamp de Begraafplaats De Boskamp. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een algemene begraafplaats. Graftypen die u op deze begraafplaats vindt zijn onder o.a. particuliere graven en kindergraven.

Boskamp
9405 NN Assen
grafsteen Assen Zuiderbegraafplaats Assen

Zuiderbegraafplaats Assen

De Zuiderbegraafplaats Assen is gelegen in het zuidoosten van Assen aan de Beilerstraat. Dit is een algemene begraafplaats.

Beilerstraat
9401 PN Assen

Klantervaringen

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd.

CHANTAL DE ROOIER

Cuperus Gedenken Hoogeveen

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Hoogeveen. Op minder dan 30 minuten rijden van Assen.

Cuperus Gedenken Hoogeveen
A.G. Bellstraat 23
7903 AD Hoogeveen

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Assen?

Grafstenen Assen van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Assen van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Assen van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Assen

2 begraafplaatsen

Meer dan 20 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Hoogeveen?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Assen

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Assen maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.