close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Appelscha en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Appelscha

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Appelscha of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Appelscha en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Appelscha

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Appelscha en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Drachten. Op minder dan 20 minuten rijden van Appelscha.

Inspiratiewinkel Drachten Bekijk de collectie
grafstenen Appelscha Begraafplaats Appelskea / Appelscha Oosterse Es

Begraafplaats Appelskea / Appelscha Oosterse Es

De Begraafplaats Appelskea / Appelscha Oosterse Es is gelegen in het noordoosten van Appelscha aan de Oosterse Es. Dit is een algemene begraafplaats.

Oosterse Es
8426 EM Appelscha
grafsteen Appelscha Begraafplaats Terwisscha Appelskea / Appelscha

Begraafplaats Terwisscha Appelskea / Appelscha

In de gemeente Ooststellingwerf vind u de Begraafplaats Terwisscha Appelskea / Appelscha aan de Kloosterweg. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Kloosterweg
8426SL Appelscha
grafmonument Appelscha Kerkhof Appelskea / Appelscha Wester Es

Kerkhof Appelskea / Appelscha Wester Es

De begraafplaats Kerkhof Appelskea / Appelscha Wester Es is gelegen in het noordwesten van Appelscha aan de Wester Es. Het betreft hier een Nederlands Hervormde begraafplaats

Wester Es
8426 BL Appelscha
grafmonumenten Appelscha Natuurbegraafplaats OlmenEs Appelskea / Appelscha

Natuurbegraafplaats OlmenEs Appelskea / Appelscha

In de gemeente Ooststellingwerf vind u de Natuurbegraafplaats OlmenEs Appelskea / Appelscha aan de Beatrixoord. Dit is een algemene begraafplaats

Beatrixoord
8426 GM Appelscha

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Appelscha

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Appelscha. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in Drachten.

vakkundig grafmonument plaatsen in Appelscha

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Appelscha

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Cuperus Gedenken Drachten

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Drachten. Op minder dan 20 minuten rijden van Appelscha.

Cuperus Gedenken Drachten
Tussendiepen 59
9206 AC Drachten

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in Drachten.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Appelscha?

Grafstenen Appelscha van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Appelscha van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Appelscha van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Appelscha

4 begraafplaatsen

Meer dan 50 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.
Vragen jullie ook de vergunning voor ons aan of moeten we dit zelf doen?
Cuperus Gedenken zorgt ervoor dat de aanvraag van de vergunning, met de gewenste technische tekening, kosteloos voor u wordt ingediend.

Begraafplaatsen in de omgeving van Appelscha

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Appelscha maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.