close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Ameland en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Ameland

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Ameland of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Ameland en omgeving, zoals in Ballum, Buren, Hollum, Nes en Nes Ameland.

Grafsteen kopen in de buurt van Ameland

Voor persoonlijk advies op het gebied van grafstenen en gedenken in de buurt van Ameland, bent u van harte welkom in onze winkel in Dokkum.

Inspiratiewinkel Dokkum Bekijk de collectie
grafstenen Hollum Begraafplaats Hollum

Begraafplaats Hollum

De Begraafplaats Hollum bevindt zich in het zuidoosten van Hollum aan de Oosterlaan. Het betreft hier een Nederlands Hervormde begraafplaats.

Oosterlaan
9161AC Hollum
grafsteen Nes-Ameland  RK Begraafplaats Nes

RK Begraafplaats Nes Nes-Ameland

In het noordoosten van Nes-Ameland vindt u aan de Kardinaal de Jongweg de RK Begraafplaats Nes. Dit is een Rooms Katholieke begraafplaats

Kardinaal de Jongweg
9163 HZ Nes-Ameland

Klantervaringen

“Complimenten voor het monument“

Complimenten voor het monument van onze ouders. Het voldoet precies aan onze verwachtingen. Dank ook voor ons advies in het ontwerp. Erg fraai geworden. Ook andere familieleden waren aangedaan en ontroerd toen ze het monument op de begraafplaats zagen.

Juni 2017
Diever

Onze winkel in de buurt van Ameland

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Dokkum. Op minder dan 90 minuten rijden van Ameland.

Cuperus Gedenken Dokkum
Beurtvaart 6a
9101 RB Dokkum

bekijk inspiratiewinkel
Plan uw route

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.

Welke collecties leveren wij in Ameland?

Grafstenen Ameland van natuursteen

Grafsteen Ameland

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Ameland van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Ameland van glas

Urnmonument Ameland

Bekijk voorbeelden
Thuisgedenken Ameland van glas

Thuisgedenken

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Ameland

2 begraafplaatsen

Meerdere monumenten geplaatst door Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Hoe werkt een bezoek aan Cuperus Gedenken?
U bent van harte welkom in een van onze gedenkwinkels waar u veel voorbeelden kunt bekijken. U treft er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden aan. In onze tuinen in o.a. Meppel, Drachten, kunt u bovendien veel voorbeelden van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een goed beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Is het handig om een afspraak als ik langs wil komen in Dokkum?
U kunt gewoon altijd een bezoek brengen om rustig rond te kijken. Wilt u advies van een van onze ontwerpers? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de adviseur alle tijd voor u heeft.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Ameland

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Ameland maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.