close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Kleine grafsteen Hier is wat u moet weten over kleine grafstenen

Bent u op zoek naar een kleine grafsteen? Dan zijn er een aantal dingen die u moet weten. Bijvoorbeeld dat een kleine grafsteen normaal gesproken op een algemeen graf geplaatst wordt, maar deze ook op een koopgraf gezien wordt. Gekeken naar een kleine grafsteen voor op een algemeen graf, dan zijn er vaak regels voor de afmetingen van de kleine grafsteen.

De reguliere afmetingen van een enkel grafsteen ligt tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument dat gemaakt wordt door Cuperus gedenken is altijd op maat. Daarnaast wordt er altijd voor gezorgd dat deze de juiste afmeting heeft volgens de lokale richtlijnen voorgeschreven voor het betreffende type grafsteen.

Ons assortiment voor een kleine grafsteen

Werp hier uw blik op het assortiment voor een kleine grafstenen. Ook is het mogelijk om langs te komen in onze moderne werkplaats in Meppel. Daar beschikken we over alles om voor u de ideale kleine grafsteen te maken.

Denk ook aan dit

Zo is er bijvoorbeeld een kleine grafsteen die een ruwe gehakte rand heeft. De afbeelding is verdiept gestraald en de tekst die te zien is op de kleine grafsteen is van brons. Normaal gesproken zijn traditionele gedenktekens gemaakt van natuursteen en zijn deze op traditionele wijze afgewerkt. Denk hierbij aan een gebeitelde of geprikte verfraaiing of aan een gepolijst oppervlak. Normaal zie je ook een gezandstraalde belettering op de kleine grafsteen. Maar een kleine grafsteen kan volledig naar eigen smaak en wens ontworpen worden, zodat u echt een persoonlijke kleine grafsteen heeft. Dit kan gebeuren van een enkel element tot vrijwel alles.