close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Zwerfkeien grafsteen foto 1

Zwerfkeien grafsteen Ruwe steen, zwerfkeien

Natuurlijk monument bestaande uit een zerfkei en een omranding gemaakt van kleine zwefkeien. De tekst bestaat uit bronzen letters.Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen problee... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42222
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Natuurlijk, Puur natuur, Ruwe steen, Staande steen met vloer, Zwerfkeien
Diverse tags Ruwe steen, Zwerfkei
Graftype Natuurlijk
Kleur Beige
Materiaal Ruwe steen, Zwerfkeien
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Productgroep Natuurlijke stenen enkel
Uitvoering Staande steen met vloer

Productomschrijving

Natuurlijk monument bestaande uit een zerfkei en een omranding gemaakt van kleine zwefkeien. De tekst bestaat uit bronzen letters.
Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.