close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zwerfkeien grafsteen foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Zwerfkeien grafsteen Ruwe steen, zwerfkeien

Natuurlijk monument bestaande uit een zwerfkei en een omranding gemaakt van kleine zwerfkeien. De tekst bestaat uit bronzen letters.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42222
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Puur natuur, Ruwe steen
Graftype Enkel
Kleur Beige
Materiaal Ruwe steen, Zwerfkeien
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Natuurlijk monument bestaande uit een zwerfkei en een omranding gemaakt van kleine zwerfkeien. De tekst bestaat uit bronzen letters.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.