close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekige grafsteen met RVS plaat foto 1

Rechthoekige grafsteen met RVS plaat Natuursteen, rvs

Een rechthoekig grafmonument met een verfijnde vormgeving. De grafsteen is gemaakt van duurzaam natuursteen, waardoor hij zijn tijdloze karakter behoudt. De RVS plaat die aan de voorkant is bevestigd, biedt een moderne touch aan het monument. Hierop kan de naam van uw dierbare worden laten gezet, waardoor hun herinnering voor altijd wordt vereeuwigd.Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assorti... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 18535
Bloem, plant of boom Bloem/plant
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur donker, Zwart
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren Zwart
Staande deel Natuursteen en RVS

Omschrijving

Een rechthoekig grafmonument met een verfijnde vormgeving. De grafsteen is gemaakt van duurzaam natuursteen, waardoor hij zijn tijdloze karakter behoudt. De RVS plaat die aan de voorkant is bevestigd, biedt een moderne touch aan het monument. Hierop kan de naam van uw dierbare worden laten gezet, waardoor hun herinnering voor altijd wordt vereeuwigd.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.