close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Dubbele grafmonument met twee circels foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Dubbele grafmonument met twee circels Natuursteen

Een zorgvuldig gecreëerd grafmonument dat de liefde en het respect symboliseert dat twee personen voor elkaar voelen. Er twee ronde grafstenen, waardoor de liefde en het leven van de overledene wordt geëerd. Dit monument biedt de mogelijkheid om de naam van uw geliefde op de steen te laten zetten.Een grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 25659
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed
Kleur donker, Zwart
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Zwart
Productsoort Letterplaat
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Een zorgvuldig gecreëerd grafmonument dat de liefde en het respect symboliseert dat twee personen voor elkaar voelen. Er twee ronde grafstenen, waardoor de liefde en het leven van de overledene wordt geëerd. Dit monument biedt de mogelijkheid om de naam van uw geliefde op de steen te laten zetten.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.