close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Drie zwarte zuilen mer RVS band foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Drie zwarte zuilen mer RVS band Natuursteen, rvs

Dit moderne grafmonument bestaat uit drie zwarte zuilen die op een eenvoudige, maar stijlvolle manier samenkomen. Het unieke ontwerp is afgewerkt met RVS banden, waardoor het monument een subtiele glans krijgt. Deze rustplaats biedt de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, waardoor hun herinnering levendig blijft.Een grafsteen in het assortiment van ‘een... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 15495
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Modern, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur donker, Zwart
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren Zwart
Staande deel Natuursteen en RVS

Omschrijving

Dit moderne grafmonument bestaat uit drie zwarte zuilen die op een eenvoudige, maar stijlvolle manier samenkomen. Het unieke ontwerp is afgewerkt met RVS banden, waardoor het monument een subtiele glans krijgt. Deze rustplaats biedt de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, waardoor hun herinnering levendig blijft.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.