close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Antracieten grafsteen met golfkop foto 1

Antracieten grafsteen met golfkop Natuursteen

Een antracietgrijze grafsteen met een golfkop, die een modern en tijdloos ontwerp combineert. Het subtiele design laat ruimte voor persoonlijke inscripties, waardoor u de herinnering aan uw dierbare kunt vereeuwigen. De afgeronde vormen en de rijke kleur geven dit grafmonument een warme, rustgevende uitstraling.Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19398
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Golfkop, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur donker, Zwart
Liggende deel Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Zwart
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Een antracietgrijze grafsteen met een golfkop, die een modern en tijdloos ontwerp combineert. Het subtiele design laat ruimte voor persoonlijke inscripties, waardoor u de herinnering aan uw dierbare kunt vereeuwigen. De afgeronde vormen en de rijke kleur geven dit grafmonument een warme, rustgevende uitstraling.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.