close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zwart grafmonument van impala graniet met vlinders foto 1

Zwart grafmonument van impala graniet met vlinders

Dit impala granieten grafmonument is een elegant en tastbaar symbool van eeuwige herinnering. De zwarte kleur geeft het monument kracht en aanzien, terwijl de vlinderdetails een subtiele toevoeging zijn. Het monument heeft een uitstekende sterkte en duurzaamheid, waardoor u erop kunt vertrouwen dat het de tand des tijds doorstaat. De speciale versieringen maken het grafmonument persoonlijk en unie... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42188
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Dieren Dieren 3d, Vlinder
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs, Zwart
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit impala granieten grafmonument is een elegant en tastbaar symbool van eeuwige herinnering. De zwarte kleur geeft het monument kracht en aanzien, terwijl de vlinderdetails een subtiele toevoeging zijn. Het monument heeft een uitstekende sterkte en duurzaamheid, waardoor u erop kunt vertrouwen dat het de tand des tijds doorstaat. De speciale versieringen maken het grafmonument persoonlijk en uniek, waardoor het een gepast teken van liefde en respect is voor degene die erin herinnerd wordt.


Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.