close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zwarte grafsteen van Daluja Grey graniet foto 1

Zwarte grafsteen van Daluja Grey graniet

Dit grafmonument is vervaardigd uit Daluja Grey graniet, bekend om zijn duurzaamheid en nobele uitstraling. Deze zwarte steen heeft levendige kleurschakeringen die met de juiste belichting tot leven komen. Het moderne maar ingetogen ontwerp geeft het monument een hoeksteen elegantie, wat bijzondere stijl en respect uitstraalt. De glad afgewerkte oppervlakken lenen zich zeer goed voor het aanbrenge... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42019
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Grijs, Zwart
Natuursteen kleuren Antraciet
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit grafmonument is vervaardigd uit Daluja Grey graniet, bekend om zijn duurzaamheid en nobele uitstraling. Deze zwarte steen heeft levendige kleurschakeringen die met de juiste belichting tot leven komen. Het moderne maar ingetogen ontwerp geeft het monument een hoeksteen elegantie, wat bijzondere stijl en respect uitstraalt. De glad afgewerkte oppervlakken lenen zich zeer goed voor het aanbrengen van persoonlijke inscripties die de nagedachtenis aan uw dierbare eren. Het stabiele en rechte ontwerp draagt bij aan een waardige en respectvolle uitstraling van dit bijzondere gedenkteken. De hoogwaardige graniet kwaliteit garandeert een lange levensduur en weerbestendigheid, waarmee de herinnering aan de overledene op een waardige manier in stand wordt gehouden.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.