close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekige grafsteen met glazen tekstplaat en beeld foto 1

Rechthoekige grafsteen met glazen tekstplaat en beeld Glas

Dit rechthoekige grafmonument is vervaardigd van hoogwaardig natuursteen, met een glazen tekstplaat en subtiele beeldhouwwerk. Met zijn elegante en rustieke uitstraling is dit een prachtige herinnering aan de overledene. Door de glazen plaat kunt u de naam en persoonlijke boodschap van uw dierbare graveren, waardoor hun aanwezigheid op een tastbare manier wordt geëerd. Het monument is ontworpen om... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42191
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs, Zwart
Materiaal Glas
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit rechthoekige grafmonument is vervaardigd van hoogwaardig natuursteen, met een glazen tekstplaat en subtiele beeldhouwwerk. Met zijn elegante en rustieke uitstraling is dit een prachtige herinnering aan de overledene. Door de glazen plaat kunt u de naam en persoonlijke boodschap van uw dierbare graveren, waardoor hun aanwezigheid op een tastbare manier wordt geëerd. Het monument is ontworpen om stijlvol te blijven, terwijl het toch de schoonheid en warmte behoudt die nodig is om hun herinnering te eren.


Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.