close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen met 2 zuilen foto 1

Grafsteen met 2 zuilen

Mooi monument bestaande uit verschillende onderdelen, de letterplaat bestaat uit 2 ongelijke zuilen, de beide bovenkanten zijn gehakt. De tekst is gestraald en ingeverfd. Ook is er een een gravure en een ets aangebracht. De zuilen staan op een voetstuk met daarvoor banden. Op de banden ligt een vloer die bestaat uit 2 delen, deze liggen iets uit elkaar waardoor er ruimte ontstaat voor split. Het g... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42017
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Grijs, Zwart
Natuursteen kleuren Antraciet, Grijs
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Mooi monument bestaande uit verschillende onderdelen, de letterplaat bestaat uit 2 ongelijke zuilen, de beide bovenkanten zijn gehakt. De tekst is gestraald en ingeverfd. Ook is er een een gravure en een ets aangebracht. De zuilen staan op een voetstuk met daarvoor banden. Op de banden ligt een vloer die bestaat uit 2 delen, deze liggen iets uit elkaar waardoor er ruimte ontstaat voor split. Het geheel is geplaatst op een betonfundering.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.