close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Onderhoudsvrije grafsteen met dubbele lettersteen foto 1

Onderhoudsvrije grafsteen met dubbele lettersteen

Monument met 2 letterplaten, op de linker zijn hartjes gegrafeerd, op de rechter is plaats voor de tekst. De 2 platen staan met een tussenstuk op de dekplaat. Het geheel staat op een betonfundering.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de mees... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42187
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Grijs, Zwart
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Monument met 2 letterplaten, op de linker zijn hartjes gegrafeerd, op de rechter is plaats voor de tekst. De 2 platen staan met een tussenstuk op de dekplaat. Het geheel staat op een betonfundering.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.