close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zwart grafmonument met graflantaarn foto 1

Zwart grafmonument met graflantaarn Natuursteen

Dit zwarte grafmonument is een unieke combinatie van klassiek en modern ontwerp. De krachtige kleur staat symbool voor vergankelijkheid, terwijl de geslepen details en hoogwaardige afwerking een tijdloos gevoel creëren. Het monument omvat een graflantaarn, die het geheel afmaakt met een warm licht dat de herinnering aan uw geliefde levendig houdt. Door dit monument wordt hun rustplaats op respectv... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35447
Kleur donker
Liggende deel Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Zwart
Productsoort Fotoartikel
Staande deel Natuursteen en glas

Omschrijving

Dit zwarte grafmonument is een unieke combinatie van klassiek en modern ontwerp. De krachtige kleur staat symbool voor vergankelijkheid, terwijl de geslepen details en hoogwaardige afwerking een tijdloos gevoel creëren. Het monument omvat een graflantaarn, die het geheel afmaakt met een warm licht dat de herinnering aan uw geliefde levendig houdt. Door dit monument wordt hun rustplaats op respectvolle wijze in stand gehouden.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.