close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zwart chinees grafmonument met draak foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Zwart chinees grafmonument met draak Natuursteen

Dit Chinese grafmonument is vervaardigd uit zwart graniet van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van een imposant beeld van een draak. Deze draak, zorgvuldig uit het steen gehouwen, symboliseert kracht en bescherming en geeft het monument een bijzondere uitstraling. Het robuuste design van het monument respecteert de traditionele Chinese kunst en cultuur, gecombineerd met een moderne esthetiek. De... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 37154
Collectie Beelden en Symbolen, Chinees, Graftempel
Kleur donker
Liggende deel Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Zwart
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Dit Chinese grafmonument is vervaardigd uit zwart graniet van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van een imposant beeld van een draak. Deze draak, zorgvuldig uit het steen gehouwen, symboliseert kracht en bescherming en geeft het monument een bijzondere uitstraling. Het robuuste design van het monument respecteert de traditionele Chinese kunst en cultuur, gecombineerd met een moderne esthetiek. De gepolijste oppervlakte van het monument biedt volop ruimte voor een persoonlijke inscriptie. Dit monument is geconstrueerd met het oog op duurzaamheid en weerbestendigheid, en zal de herinnering aan uw dierbare op een respectvolle en eervolle manier laten voortleven.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.