close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zwart rechthoekige grafsteen van Natuursteen met kruis foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Zwart rechthoekige grafsteen van Natuursteen met kruis Natuursteen

Een prachtige zwarte rechthoekige grafsteen van hoogwaardig natuursteen, met een subtiel kruis in de steen dat rust uitstraalt. Het ontwerp is eenvoudig en stijlvol, waardoor het een solide aandenken biedt voor de dierbare die hier rust. De gegraveerde naam en persoonlijke boodschappen maken het monument nog specialer, waardoor het een tastbaar herinneringsstuk is dat zowel duurzaam als tijdloos i... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 36153
Collectie Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Kruis, Onderhoudsvrij
Kleur donker
Liggende deel Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Zwart
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Een prachtige zwarte rechthoekige grafsteen van hoogwaardig natuursteen, met een subtiel kruis in de steen dat rust uitstraalt. Het ontwerp is eenvoudig en stijlvol, waardoor het een solide aandenken biedt voor de dierbare die hier rust. De gegraveerde naam en persoonlijke boodschappen maken het monument nog specialer, waardoor het een tastbaar herinneringsstuk is dat zowel duurzaam als tijdloos is.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.