close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Twee rechthoekige grafstenen mer RVS ballen foto 1

Twee rechthoekige grafstenen mer RVS ballen Natuursteen, rvs

Een stijlvol grafmonument dat de moderniteit en elegantie van RVS verenigt met een klassieke vorm. Het monument bestaat uit twee rechthoekige grafstenen met daar tussen drie RVS ballen. Het geheel biedt de mogelijkheid om de naam van uw dierbare te graveren, waardoor hun aanwezigheid op een subtiele manier wordt geëerd. Dit elegante monument combineert functionele stijl met persoonlijkheid en resp... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 15829
Collectie Beelden en Symbolen, Exclusief, Met bijzondere betekenis, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur donker, Zwart
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren Zwart
Productsoort Fotoartikel
Staande deel Natuursteen en RVS

Omschrijving

Een stijlvol grafmonument dat de moderniteit en elegantie van RVS verenigt met een klassieke vorm. Het monument bestaat uit twee rechthoekige grafstenen met daar tussen drie RVS ballen. Het geheel biedt de mogelijkheid om de naam van uw dierbare te graveren, waardoor hun aanwezigheid op een subtiele manier wordt geëerd. Dit elegante monument combineert functionele stijl met persoonlijkheid en respect.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.