close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15

Grafsteen met kristallen bol Brons gepatineerd, glas

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp. Grafkunst is er i... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 28210
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Exclusief, Kunstenaars, Met bijzondere betekenis
Graftype Kort graf
Kleur Grijs, Zwart
Materiaal Brons gepatineerd, Glas
Natuurlijk Zon
Productgroep Urnmonumenten
Symboliek Kruis, Mens, Zon
Thema Brug
Vorm Bol

Productomschrijving

Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Urnmonumenten

Op veel begraafplaatsen of tuinen rondom crematoria is het mogelijk om een urn in een graf te plaatsen. Afhankelijk van de lokale richtlijnen kan op een urnengraf een urnenmonument worden geplaatst.