close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kort grafmonument met gekleurd glas foto 1

Kort grafmonument met gekleurd glas Glas

Mooi vormgegeven letterplaat, hij heeft een ronde vorm met aan de bovenkant in de inkeping een fraai gekleurde glasplaat. In de glasplaat is een vlinder verwerkt. De letterplaat staat op een halfrond voetstuk. De tekst is verdiept gestraald en ingeverfd. Het geheel is op een betonfundering gemonteerd.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan h... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41903
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Kleurrijk, Kunstenaars, Modern
Graftype Enkel, Kort graf
Kleur Beige, Bruin, Oranje
Materiaal Glas
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Mooi vormgegeven letterplaat, hij heeft een ronde vorm met aan de bovenkant in de inkeping een fraai gekleurde glasplaat. In de glasplaat is een vlinder verwerkt. De letterplaat staat op een halfrond voetstuk. De tekst is verdiept gestraald en ingeverfd. Het geheel is op een betonfundering gemonteerd.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.