close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Grafzuil met bronzen beeld foto 1

Grafzuil met bronzen beeld

Een monument in de vorm van een zuil met daar op een bronzen beeld. Voor de zuil nog een kleine vloerplaat voor eventueel een persoonlijk item.Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42232
Assortiment Moderne gedenktekens
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Kunstenaars, Modern, Staande steen zonder vloer
Graftype Enkele grafsteen - staand
Kleur Zwart
Persoonlijke toevoeging Handen/voeten, Kunstenaars, Mensen
Positie Staande steen zonder vloer
Productgroep Enkel monument staand
Steensoort Zwart graniet
Symboliek Handen/voeten, Mensen
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Mensen/heiligen

Productomschrijving

Een monument in de vorm van een zuil met daar op een bronzen beeld. Voor de zuil nog een kleine vloerplaat voor eventueel een persoonlijk item.
Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.