close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument met kruis glas in lood foto 1

Grafmonument met kruis glas in lood Glas, lood

Dit monument bestaat uit 2 gedeeltes. Ze zijn iets uit elkaar geplaatst, hierdoor ontstaat er een kruis. Het kruis is opgevuld met glas in lood. De tekst is gestraald en later ingeverfd. Er is een diagonaal over de letterplaat getrokken, de onderkant is gebouchardeerd, hierdoor is de grijze kleur ontstaan. Het geheel staat op een voetstuk.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkt... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42230
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Kleurrijk, Kruis, Kunstenaars, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkel
Kleur Zwart
Materiaal Glas, Lood
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit monument bestaat uit 2 gedeeltes. Ze zijn iets uit elkaar geplaatst, hierdoor ontstaat er een kruis. Het kruis is opgevuld met glas in lood. De tekst is gestraald en later ingeverfd. Er is een diagonaal over de letterplaat getrokken, de onderkant is gebouchardeerd, hierdoor is de grijze kleur ontstaan. Het geheel staat op een voetstuk.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.