close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Witte grafzuil met gouden pelikaan foto 1

Witte grafzuil met gouden pelikaan

Dit grafmonument bestaat uit een stijlvolle witte grafzuil die een strakke en serene uitstraling heeft. De zuil, gemaakt van hoogwaardig materiaal, getuigt van elegantie en kwaliteit. Opvallend en tegelijkertijd ingetogen is de gouden pelikaan die aan de voorzijde van de zuil is aangebracht. Deze pelikaan, een symbool van zelfopoffering en liefdevolle zorg, geeft het monument een persoonlijke en b... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42007
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Kunstenaars, Modern, Zuilen
Dieren Dieren 3d, Vogel
Graftype Enkel
Kleur Grijs
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit grafmonument bestaat uit een stijlvolle witte grafzuil die een strakke en serene uitstraling heeft. De zuil, gemaakt van hoogwaardig materiaal, getuigt van elegantie en kwaliteit. Opvallend en tegelijkertijd ingetogen is de gouden pelikaan die aan de voorzijde van de zuil is aangebracht. Deze pelikaan, een symbool van zelfopoffering en liefdevolle zorg, geeft het monument een persoonlijke en betekenisvolle touch. De zuil biedt voldoende ruimte voor inscripties, waardoor er ruimte is om een persoonlijke boodschap of naam te graveren. De combinatie van de witte zuil en de gouden pelikaan resulteert in een uniek en elegant grafmonument dat een subtiele en waardige erkenning van het leven van uw dierbare biedt.


Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.