close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Urnmonument foto 1

Urnmonument

Zuil van Diabas met daar bovenop een gebeeldhouwde brug. De tekst op de zuil is verheven gestraald.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42301
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Kunstenaars, Modern
Kleur Grijs, Groen
Natuursteen kleuren Grijs

Omschrijving

Zuil van Diabas met daar bovenop een gebeeldhouwde brug. De tekst op de zuil is verheven gestraald.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.