close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Twee glazen tekst platen met rand van Orion graniet foto 1

Twee glazen tekst platen met rand van Orion graniet Glas

Het betreft hier een opmerkelijk grafmonument dat bestaat uit twee glazen tekstplaten omzoomd door Orion graniet. Dit ontwerp stelt u in de positie om op gepaste wijze gedachten en boodschappen aan uw dierbare te adresseren. De glazen platen geven een gevoel van licht en openheid, terwijl het stevige Orion graniet de eeuwige natuur van uw herinnering symboliseert. Dit monument wordt gekenmerkt doo... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42014
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Kleurrijk, Modern
Graftype Familiegraf - met vloer
Kleur Oranje
Materiaal Glas
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Het betreft hier een opmerkelijk grafmonument dat bestaat uit twee glazen tekstplaten omzoomd door Orion graniet. Dit ontwerp stelt u in de positie om op gepaste wijze gedachten en boodschappen aan uw dierbare te adresseren. De glazen platen geven een gevoel van licht en openheid, terwijl het stevige Orion graniet de eeuwige natuur van uw herinnering symboliseert. Dit monument wordt gekenmerkt door zijn eenvoudige elegantie en is zorgvuldig ontworpen om betekenis en eer te geven aan de rustplaats van uw geliefde. De combinatie van glas en graniet resulteert in een stijlvolle balans tussen moderniteit en traditie, resulterend in een unieke gedenkplaats die de aanwezigheid van uw dierbare op serene wijze eert.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.