close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Twee halve driehoeken met glazen circkel foto 1

Twee halve driehoeken met glazen circkel Glas

Een modern grafmonument dat geschikt is voor twee personen. Het bestaat uit twee halve driehoeken die samen een cirkel vormen, met een glazen plaat erin. Het minimalisme van het ontwerp staat symbool voor de krachtige connectie tussen de overledene en hun familie en vrienden. De glazen plaat biedt de mogelijkheid om naam en persoonlijke boodschappen te graveren, waardoor hun aanwezigheid wordt geë... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42183
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Blauw
Materiaal Glas
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Een modern grafmonument dat geschikt is voor twee personen. Het bestaat uit twee halve driehoeken die samen een cirkel vormen, met een glazen plaat erin. Het minimalisme van het ontwerp staat symbool voor de krachtige connectie tussen de overledene en hun familie en vrienden. De glazen plaat biedt de mogelijkheid om naam en persoonlijke boodschappen te graveren, waardoor hun aanwezigheid wordt geëerd op een subtiele manier. Dit monument combineert stijl, functionaliteit en respectvolle herinneringen in één elegante oplossing.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.