close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kort glazen grafmonument foto 1

Kort glazen grafmonument Glas

Monument met een letterplaat van glas. De glasplaat is aan de achterkant gestraald, de tekst is daarbij uitgespaard. De letterplaat is met afstandhouders van RVS op een betonfundering gemonteerd. Rondom de letterplaat zijn banden geplaatst met daarbinnen ruimte voor grind.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41872
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Kort graf
Kleur Blauw, Grijs
Materiaal Glas
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Monument met een letterplaat van glas. De glasplaat is aan de achterkant gestraald, de tekst is daarbij uitgespaard. De letterplaat is met afstandhouders van RVS op een betonfundering gemonteerd. Rondom de letterplaat zijn banden geplaatst met daarbinnen ruimte voor grind.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.