close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument cortenstaal foto 1

Grafmonument cortenstaal Cortenstaal, glas

Enkel grafmonument met doorlopende letterplaat en afdekplaat. Deze zijn gemaakt van Cortenstaal. Ook verrijkt een blauw glasbrok het monument.Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen. Cortenstaal wordt regelmatig toegepast bij gr... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42173
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Bruin, Oranje
Materiaal Cortenstaal, Glas
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Enkel grafmonument met doorlopende letterplaat en afdekplaat. Deze zijn gemaakt van Cortenstaal. Ook verrijkt een blauw glasbrok het monument.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Cortenstaal

Cortenstaal wordt regelmatig toegepast bij grafmonumenten.De mooie roestbruine kleur wordt gekenmerkt door zijn warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. Het materiaal is zeer weervast en de roestlaag is erg duurzaam en blijft mooi.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.