close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Twee natuurlijke grafzuilen met glazen tekstplaatje foto 1

Twee natuurlijke grafzuilen met glazen tekstplaatje Glas

Twee natuurlijke grafzuilen vormen een harmonieuze samenstelling, die gekarakteriseerd wordt door een evenwichtige verdeling van vormen en materialen. De grafzuilen zijn vervaardigd uit robuust natuursteen, bekend om zijn duurzaamheid en tijdloze schoonheid. Tussen de zuilen bevindt zich een glazen tekstplaatje, dat licht, transparantie en elegantie aan het totale ontwerp toevoegt. Dit element bie... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41847
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Zuilen
Dieren Dieren 3d, Vogel
Graftype Enkel
Kleur Beige, licht
Materiaal Glas
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Twee natuurlijke grafzuilen vormen een harmonieuze samenstelling, die gekarakteriseerd wordt door een evenwichtige verdeling van vormen en materialen. De grafzuilen zijn vervaardigd uit robuust natuursteen, bekend om zijn duurzaamheid en tijdloze schoonheid. Tussen de zuilen bevindt zich een glazen tekstplaatje, dat licht, transparantie en elegantie aan het totale ontwerp toevoegt. Dit element biedt de mogelijkheid om de naam van uw dierbare en een persoonlijke boodschap te graveren, die op een subtiele, maar indrukwekkende wijze worden geëerd. De gecombineerde toepassing van natuursteen en glas geven dit grafmonument zijn specifieke identiteit en creëert een blijvende en respectvolle herinnering aan uw geliefde.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.