close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Twee harten van rode Natuursteen foto 1

Twee harten van rode Natuursteen Natuursteen

Een uniek en tijdloos grafmonument dat de liefde en het samenzijn van uw dierbare eert. Twee harten van rode natuursteen staan symbool voor een onverbrekelijke band, met uitgehouwen details die de eeuwige herinnering aan hen benadrukken. Het robuuste ontwerp geeft een gevoel van kracht en kalmte, waardoor het een rustplaats is waar familie en vrienden hun geliefde kunnen herdenken.Van marmer tot g... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35379
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant 3d
Liggende deel Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Een uniek en tijdloos grafmonument dat de liefde en het samenzijn van uw dierbare eert. Twee harten van rode natuursteen staan symbool voor een onverbrekelijke band, met uitgehouwen details die de eeuwige herinnering aan hen benadrukken. Het robuuste ontwerp geeft een gevoel van kracht en kalmte, waardoor het een rustplaats is waar familie en vrienden hun geliefde kunnen herdenken.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.