close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruwe grafsteen van Natuursteen met libelle foto 1

Ruwe grafsteen van Natuursteen met libelle Natuursteen

Een ruwe grafsteen van natuursteen die de elementen van de natuur omarmt. Het ontwerp bevat een prachtige, handgemaakte libele die geboorte, dood en herrijzenis symboliseert. Deze steen is geschikt voor persoonlijke boodschappen, waardoor het een unieke manier is om een dierbare te herdenken. Met dit monument kunt u een duurzame herinnering creëren die respectvol en met gevoeligheid wordt behandel... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19990
Dieren Libelle
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw
Liggende deel Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Blauw
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Een ruwe grafsteen van natuursteen die de elementen van de natuur omarmt. Het ontwerp bevat een prachtige, handgemaakte libele die geboorte, dood en herrijzenis symboliseert. Deze steen is geschikt voor persoonlijke boodschappen, waardoor het een unieke manier is om een dierbare te herdenken. Met dit monument kunt u een duurzame herinnering creëren die respectvol en met gevoeligheid wordt behandeld.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.