close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ronde grafsteen met bloem van Antraciet foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Ronde grafsteen met bloem van Antraciet Natuursteen

Deze ronde grafsteen met bloem is gemaakt van Antraciet hardsteen en heeft een prachtig, gedetailleerd ontwerp. Het biedt de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, waardoor hun aanwezigheid op een tastbare manier wordt geëerd. Dit monument symboliseert vrede en verdriet door de zachte kleuren en de bloemvormige decoratie, die een liefdevolle herinnering c... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42599
Collectie Onderhoudsvrij
Graftype Familiegraf - enkel breed
Kleur donker
Liggende deel Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Deze ronde grafsteen met bloem is gemaakt van Antraciet hardsteen en heeft een prachtig, gedetailleerd ontwerp. Het biedt de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, waardoor hun aanwezigheid op een tastbare manier wordt geëerd. Dit monument symboliseert vrede en verdriet door de zachte kleuren en de bloemvormige decoratie, die een liefdevolle herinnering creëren.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.