close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Klassieke grafsteen met kruis gegraveerd foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Klassieke grafsteen met kruis gegraveerd Natuursteen

Een klassiek grafmonument dat de perfecte mix van traditie en elegantie biedt. Gemaakt van hoogwaardig natuursteen, is het voorzien van een kruis gegraveerd in de steen, als symbolische verwijzing naar de geliefde persoon die er begraven ligt. Met dit monument wordt hun herinnering eeuwig vastgelegd, met een gevoel van respect en waardigheid.Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19219
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Kruis, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed
Kleur Antraciet
Liggende deel Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet, Grijs
Productsoort Letterplaat
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Een klassiek grafmonument dat de perfecte mix van traditie en elegantie biedt. Gemaakt van hoogwaardig natuursteen, is het voorzien van een kruis gegraveerd in de steen, als symbolische verwijzing naar de geliefde persoon die er begraven ligt. Met dit monument wordt hun herinnering eeuwig vastgelegd, met een gevoel van respect en waardigheid.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.