close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Enkel monument met omranding foto 1

Enkel monument met omranding Glas

Enkel modern grafmonument met glazen letterplaat die gematteerd is met daarop ruimte voor tekst. De omranding is van een bijzonder blauw glas en geeft ruimte voor grind of beplanting.Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elem... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42388
Assortiment Moderne gedenktekens
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Glas, Modern, Staande steen met vloer
Dieren Dieren 3d, Vlinder
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw
Materiaal Glas
Persoonlijke toevoeging Dieren 3d
Productgroep Enkel monument met vloer
Uitvoering Staande steen met vloer

Productomschrijving

Enkel modern grafmonument met glazen letterplaat die gematteerd is met daarop ruimte voor tekst. De omranding is van een bijzonder blauw glas en geeft ruimte voor grind of beplanting.
Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.