close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Twee grafzuilen van Impala graniet met drie glazen bollen foto 1

Twee grafzuilen van Impala graniet met drie glazen bollen Glas

Dit bijzondere grafmonument bestaat uit twee solide grafzuilen, vervaardigd uit Impala graniet. Het natuurlijk patroon en de unieke karakteristieken van de graniet zorgen voor een hoogwaardige uitstraling, terwijl de symmetrie van de duo-zuilen een harmonieuze en rustige sfeer creëert. Tussen de robuuste zuilen hangen drie glazen bollen, elk zorgvuldig bevestigd om zo één geheel te vormen met het ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42039
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern, Onderhoudsvrij, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Zwart
Materiaal Glas
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit bijzondere grafmonument bestaat uit twee solide grafzuilen, vervaardigd uit Impala graniet. Het natuurlijk patroon en de unieke karakteristieken van de graniet zorgen voor een hoogwaardige uitstraling, terwijl de symmetrie van de duo-zuilen een harmonieuze en rustige sfeer creëert. Tussen de robuuste zuilen hangen drie glazen bollen, elk zorgvuldig bevestigd om zo één geheel te vormen met het monument. Deze bollen kunnen dienen als symbolische vertegenwoordiging of kunnen gepersonaliseerd worden naar wens. Dit grafmonument combineert op een subtiele manier traditionele elementen met een moderne esthetiek en biedt mogelijkheden voor personalisatie. Het resultaat is een respectvol eerbetoon dat elegantie en duurzaamheid belichaamt.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.