close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen met glazen letterplaat foto 1

Grafsteen met glazen letterplaat Glas

Dit monument heeft in de vloer een uitsparing voor beplanting. Op de vloer is een bandenspoor van een tractor gemaakt samen met nog een aantal losse stenen voor extra tekst. De letterplaat is een samenstelling van een ruwe steen met een glasplaat. Op de glasplaat is een tekst en foto aangebracht. Het geheel is op een betonfundering geplaatst.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuurstee... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42021
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Zwart
Materiaal Glas
Natuursteen kleuren Blauw
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit monument heeft in de vloer een uitsparing voor beplanting. Op de vloer is een bandenspoor van een tractor gemaakt samen met nog een aantal losse stenen voor extra tekst. De letterplaat is een samenstelling van een ruwe steen met een glasplaat. Op de glasplaat is een tekst en foto aangebracht. Het geheel is op een betonfundering geplaatst.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.