close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument met cirkel in lettersteen foto 1

Grafmonument met cirkel in lettersteen Glas

De letterplaat van dit monument bestaat uit 2 delen die iets voor elkaar zijn geplaatst. In beide delen is een uitsparing aangebracht die samen een cirkel vormen, in deze cirkel is een glasplaat aangebracht. De beide letterplaten zijn direct op de vloer aangebracht. Op de vloer staat een bijpassende bloembak. De vloer ligt op banden, het geheel is op een betonfundering gemonteerd. De tekst is verd... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41882
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs
Materiaal Glas
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

De letterplaat van dit monument bestaat uit 2 delen die iets voor elkaar zijn geplaatst. In beide delen is een uitsparing aangebracht die samen een cirkel vormen, in deze cirkel is een glasplaat aangebracht. De beide letterplaten zijn direct op de vloer aangebracht. Op de vloer staat een bijpassende bloembak. De vloer ligt op banden, het geheel is op een betonfundering gemonteerd. De tekst is verdiept gestraald en ingeverfd.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.