close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Traditionele rechthoekige grafsteen van Virginia Green graniet foto 1

Traditionele rechthoekige grafsteen van Virginia Green graniet

Dit traditionele rechthoekige grafmonument is vervaardigd uit Virginia Green graniet. De solide en duurzame eigenschappen van deze natuursteen verzekeren u van jarenlange standvastigheid tegen diverse weersomstandigheden. De levendige groene tint en het glanzende oppervlak van het graniet verlenen dit monument een onderscheidend en edel karakter. De klassieke rechthoekige vormgeving verhoogt de le... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41860
Assortiment Unieke gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit traditionele rechthoekige grafmonument is vervaardigd uit Virginia Green graniet. De solide en duurzame eigenschappen van deze natuursteen verzekeren u van jarenlange standvastigheid tegen diverse weersomstandigheden. De levendige groene tint en het glanzende oppervlak van het graniet verlenen dit monument een onderscheidend en edel karakter. De klassieke rechthoekige vormgeving verhoogt de leesbaarheid van de inscriptie en zorgt voor een tijdloze esthetiek die bijdraagt aan de serene ambiance van de rustplaats. Dit grafmonument biedt ruimte voor een gepersonaliseerde tekst, waardoor u de mogelijkheid heeft om uw geliefde te herdenken op een unieke en respectvolle manier. Met dit Virginia Green granieten monument wordt de rustplaats van uw dierbare gemarkeerd en geëerd met waardigheid en klasse.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.