close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Dubbele grafsteen met vogeltje in het midden foto 1

Dubbele grafsteen met vogeltje in het midden

Een dubbele grafsteen met een verfijnd ontwerp dat de tijdloze schoonheid van natuursteen benadrukt. Het centrale vogeltje voegt een persoonlijk tintje toe aan deze elegante herinnering, waardoor de dierbare wordt geëerd op een unieke manier. Met dit grafmonument kunt u een blijvende herinnering creëren die de traditie respecteert.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt m... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42069
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Groen, Zwart
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Een dubbele grafsteen met een verfijnd ontwerp dat de tijdloze schoonheid van natuursteen benadrukt. Het centrale vogeltje voegt een persoonlijk tintje toe aan deze elegante herinnering, waardoor de dierbare wordt geëerd op een unieke manier. Met dit grafmonument kunt u een blijvende herinnering creëren die de traditie respecteert.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.