close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekig grafmonument en zuil met roos foto 1

Rechthoekig grafmonument en zuil met roos

Een prachtig rechthoekig grafmonument dat een klassieke uitstraling heeft, met een zuil versierd met een subtiel roosmotief. De zuil staat als symbool voor de liefde en de herinneringen aan uw dierbare. De rustige schoonheid van dit monument is bedoeld om te helpen bij het verwerken van het verlies en om de nagedachtenis aan uw geliefde te eren.Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42177
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel, Lichte grafstenen, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Beige, licht, Wit
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin, Wit/gebroken wit
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Een prachtig rechthoekig grafmonument dat een klassieke uitstraling heeft, met een zuil versierd met een subtiel roosmotief. De zuil staat als symbool voor de liefde en de herinneringen aan uw dierbare. De rustige schoonheid van dit monument is bedoeld om te helpen bij het verwerken van het verlies en om de nagedachtenis aan uw geliefde te eren.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.