close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument met een graflantaarn en boek op de vloer foto 1

Grafmonument met een graflantaarn en boek op de vloer Natuursteen

Dit unieke grafmonument combineert functionaliteit en esthetiek, met een V-vormige hap die aan twee kanten afgesloten wordt. Met op de vloer een boek waar extra tekst in kan worden geschreven. Op de vloer staat ook een graflantaarn, die zacht licht verspreidt over het gebied. Met dit grafmonument kunt u de nagedachtenis van uw geliefde eren.Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41899
Assortiment Moderne gedenktekens
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant 3d
Collectie Boeken, harten en kussens, Klassiek en traditioneel, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Zwart
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit unieke grafmonument combineert functionaliteit en esthetiek, met een V-vormige hap die aan twee kanten afgesloten wordt. Met op de vloer een boek waar extra tekst in kan worden geschreven. Op de vloer staat ook een graflantaarn, die zacht licht verspreidt over het gebied. Met dit grafmonument kunt u de nagedachtenis van uw geliefde eren.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.